vul hieronder je telefoonnummer in

Nieuwe openingstijden voor uw ramen: Slim ventileren, wanneer u wilt.

R    uimten ventileren bij regen en wind? De woning verlaten terwijl het raam nog geopend is?

Behoorlijk riskant dat wil zeggen, tot op heden. Het vernieuwde DW activPilot Comfort
PADK vensterbeslag zorgt per direct voor een heel ander woongevoel. Want dankzij deze DW Kozijnen innovatie beschikt het raam over een derde dimensie. Het is nu niet alleen draaibaar en kantelbaar, maar tevens met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet parallel afstelbaar.

Verse lucht? Zo veilig als wat!
Kantelen of wijd openzetten dat zijn de twee opties bij een raam met traditioneel draai-kantel-beslag.  Maar met de DW activPilot Comfort PADK is nu een nieuw tijdperk aangebroken: via de parallelafstelling zorgt u voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht.
Tussen het kozijn en de venstervleugel onstaat een max. 6mm smalle rondomlopende spleet. Verse lucht kan binnenstromen, regen en barre weersomstandigheden blijven veilig buiten.

Ook inbrekers hebben geen schijn van kans. Want DW activePilot Comfort PADK biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraakbeveiliging!

Ervaar deze nieuwe comfortklasse. tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan een gekanteld raam. op die manier zorgt het inteligente vensterbeslag DW ActivePilot Comfort voor optimaal woon gemak.
 

Daarom DW Kozijnen

 • Jarenlange ervaring
 • Uitstekende service
 • Gekwalificeerde vakmensen
 • Branchegerichte certificaten
 • Pasklare oplossingen
 • Kunststof kozijnen en een nieuwe voordeur in Oude Wetering

  Bij de familie van der Salm uit Oude Wetering heeft DW Kozijnen de houten kozijnen en de voordeur vervangen door kunststof exemplaren. Dit werk is goed en naar tevredenheid uitgevoerd, aldus Arno van der Salm. Ook over de service was hij te spreken; er moest nog iemand terugkomen omdat de voordeur niet goed sloot en dit is uitstekend afgehandeld. 

 • Kunststof kozijnen en een nieuwe schuifpui in Noordwijkerhout

  DW Kozijnen heeft in Noordwijkerhout bij de familie Sijtsma diverse houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen, ditzelfde is gedaan bij de schuifpui. Dhr. H. Sijtsma is blij met het werk dat DW kozijnen heeft verricht en de service die zij hebben geboden. Het project is naar wens verlopen. 

 • Kunststof kozijnen en een dakvernieuwing in Voorhout

  Bij de familie Schrama uit Voorhout heeft DW Kozijnen bijna het gehele huis onder handen genomen. Er zijn kunststof kozijnen geplaatst, door een daklekkage is het dak van de uitbouw vernieuwd en er staat binnenkort een schuurvergroting op de planning. De uitvoering gebeurt volgens Rob Schrama altijd erg netjes. En als er maar iets aan de hand is, ook op het laatste moment, kan hij bellen of langskomen en het komt voor elkaar. 

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 405 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist