vul hieronder je telefoonnummer in

Nieuwe openingstijden voor uw ramen: Slim ventileren, wanneer u wilt.

R    uimten ventileren bij regen en wind? De woning verlaten terwijl het raam nog geopend is?

Behoorlijk riskant dat wil zeggen, tot op heden. Het vernieuwde DW activPilot Comfort
PADK vensterbeslag zorgt per direct voor een heel ander woongevoel. Want dankzij deze DW Kozijnen innovatie beschikt het raam over een derde dimensie. Het is nu niet alleen draaibaar en kantelbaar, maar tevens met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet parallel afstelbaar.

Verse lucht? Zo veilig als wat!
Kantelen of wijd openzetten dat zijn de twee opties bij een raam met traditioneel draai-kantel-beslag.  Maar met de DW activPilot Comfort PADK is nu een nieuw tijdperk aangebroken: via de parallelafstelling zorgt u voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht.
Tussen het kozijn en de venstervleugel onstaat een max. 6mm smalle rondomlopende spleet. Verse lucht kan binnenstromen, regen en barre weersomstandigheden blijven veilig buiten.

Ook inbrekers hebben geen schijn van kans. Want DW activePilot Comfort PADK biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraakbeveiliging!

Ervaar deze nieuwe comfortklasse. tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan een gekanteld raam. op die manier zorgt het inteligente vensterbeslag DW ActivePilot Comfort voor optimaal woon gemak.
 

Daarom DW Kozijnen

 • Jarenlange ervaring
 • Uitstekende service
 • Gekwalificeerde vakmensen
 • Branchegerichte certificaten
 • Pasklare oplossingen
 • Kunststof dakkapel en een nieuwe voordeur in Katwijk aan Zee

  In Katwijk aan Zee heeft DW Kozijnen de familie van Leeuwen zeer tevreden achtergelaten. Zij hebben hier een kunststof dakkapel geplaatst, evenals een nieuwe kunststof voordeur en het glas-in-loodraam met zonnebloem dat is getoond op de foto. Ook is mevrouw. C. van Leeuwen content met haar nieuwe kantelraam op zolder dat zij naar binnen toe kan opzetten en vond zij de geleverde service snel en goed.  

 • Kunststof kozijnen en een gevelrenovatie in Oude Wetering

  Ten behoeve van de VVE de Wetering in Oude Wetering heeft DW Kozijnen de achtergevel totaal gerenoveerd en kunststof kozijnen geplaatst. Er zijn goede afspraken gemaakt gedurende het project en de klus is naar wens uitgevoerd. Soms waren de mannen wat lastiger bereikbaar, maar desondanks zijn ze favoriet bij de VVE!

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 405 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist