Navigation
Nieuwbouw kozijnen
  1. Home
  2. Dakkapel nieuwbouwwoning Leiden

Dakkapel voor een nieuwbouwwoning in regio Leiden

  • Eigen showroom
  • Gratis meten op locatie
  • Productie in eigen beheer

Een dakkapel voor een nieuwbouwwoning in regio Leiden en Oegstgeest maakt een verschil voor uw woning. Bij DW Kozijnen in Katwijk plaatsen wij dakkapellen die niet alleen zorgen voor meer lichtinval, maar ook de praktische bruikbaarheid van de bovenste verdiepingen verbetert.

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Showroom

Een kunststof dakkapel voor uw nieuwbouwwoning zelf samenstellen

Zelf een dakkapel voor uw nieuwbouwwoning samenstellen biedt flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren en afmetingen, waardoor de dakkapel perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en de uitstraling van uw nieuwbouwwoning. Daarnaast bieden wij opties zoals Velux-dakventers en Minirooftop airco-systemen voor optimaal comfort. Indien gewenst verzorgen wij ook de volledige binnenafwerking, zodat uw nieuwe dakkapel direct na plaatsing volledig gebruiksklaar is. Deze toevoegingen maken uw uitbouw tot een volwaardige uitbreiding van uw leefruimte.


Offerte aanvragen

Selecteer alle onderdelen waarvoor u de offerte wilt ontvangen.

Vraag een offerte aan

Laat een dakkapel op uw nieuwbouwwoning plaatsen door een betrouwbare dakkapelspecialist. Onze dakkapellen worden prefab gefabriceerd en kunnen binnen één dag geplaatst worden, waardoor de overlast minimaal is en u snel profiteert van uw uitbouw. Vraag een offerte aan bij ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden en kosten. Ook wanneer u een dakkapel wenst voor een oud pand, staan onze specialisten voor u klaar.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.