Navigation
Nieuwbouw kozijnen
  1. Home
  2. Dakkapel oud pand Leiden

Dakkapel voor een oud pand in of vlak bij Leiden

  • Eigen showroom
  • Gratis meten op locatie
  • Productie in eigen beheer

Een dakkapel voor een oud pand in Leiden of omgeving brengt een opmerkelijke transformatie teweeg in uw historische eigendom. Bij DW Kozijnen in Katwijk zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van een dakkapel die aansluit bij de karakteristieke kenmerken van oude panden in regio Rijnsburg.

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Showroom

De voordelen van een dakkapel voor een oud pand

Een dakkapel op een oud pand laten plaatsen brengt tal van voordelen met zich mee. Hoewel het toevoegen van een dakkapel op oude panden inderdaad de authentieke charme versterkt, zijn de functionele voordelen minstens zo belangrijk. Een dakkapel verbetert de lichtinval aanzienlijk, wat donkere zolders omtovert in lichte, luchtige ruimtes. Dit vergroot niet alleen het visuele comfort, maar maakt deze ruimtes ook leefbaarder en aangenamer in gebruik. Daarnaast creëert een dakkapel extra bruikbare ruimte, wat vooral in oude panden een aanzienlijke meerwaarde kan zijn. Onze kunststofdakkapellen zijn aan te passen in kleur en afmetingen, volledig naar uw wens. Daarnaast kunnen wij de binnenafwerking verzorgen en opties zoals een Minirooftop airco of Velux-dakvensters integreren. Al deze elementen samen maken de investering in een dakkapel een slimme keuze voor eigenaren van oude panden, maar ook voor eigenaren die een dakkapel op een nieuwbouwwoning willen laten plaatsen.


Offerte aanvragen

Selecteer alle onderdelen waarvoor u de offerte wilt ontvangen.

Vraag een offerte aan

Overweegt u een dakkapel te laten plaatsen op een oud pand door een dakkapelspecialist? Laat uw dakkapel plaatsen door onze experts en geniet van de onmiddellijke voordelen van deze upgrade voor oude panden. Onze dakkapellen worden kant-en-klaar naar uw locatie gebracht, wat betekent dat de installatie vaak binnen één dag voltooid is, met minimale verstoring van uw dagelijks leven. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze mogelijkheden.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.