Navigation
Sjaak en Suzanne

In eigen huis

Showroom en fabriek

Wij produceren onze kozijnen zelf in onze eigen fabriek. Hierdoor hebben wij het proces van A tot Z in de hand en kunnen wij de kwaliteit leveren die wij beloven. Bekijk het resultaat met eigen ogen in onze showroom in Katwijk.

Showroom

Bezoek onze showroom

Als u een grote investering doet, zoals kozijnen, is het fijn dat u hetgeen wat u koopt ook in het echt kunt bekijken. In onze showroom hebben wij van iedere productgroep één of meerdere showmodellen. Voor welke kleur, glasafwerking of panelen u ook kiest, we laten u in onze showroom of fabriek graag een voorbeeld zien.

Werk in fabriek

Een rondleiding door de fabriek

Om onze kozijnen te maken, doorlopen wij in onze fabriek verschillende stappen. Van het staal op maat maken tot de profielen bewerken en het vast smelten van de kozijnen. Bezoekt u onze showroom en wilt u graag meer weten? Dan lopen we samen een rondje door de fabriek waar u het proces met uw eigen ogen kunt bekijken.

Wij hebben van iedere stap in dit proces een video gemaakt. Bekijk deze werkplaatsupdates op onze nieuwspagina!

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Komt u langs?

De koffie staat klaar

Bekijk diverse opstellingen van onze kunststof kozijnen met uw eigen ogen in onze showroom. Bepaal uw route via de kaart hiernaast. Graag tot snel!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.