vul hieronder je telefoonnummer in

Nieuwe openingstijden voor uw ramen: Slim ventileren, wanneer u wilt.

R    uimten ventileren bij regen en wind? De woning verlaten terwijl het raam nog geopend is?

Behoorlijk riskant dat wil zeggen, tot op heden. Het vernieuwde DW activPilot Comfort
PADK vensterbeslag zorgt per direct voor een heel ander woongevoel. Want dankzij deze DW Kozijnen innovatie beschikt het raam over een derde dimensie. Het is nu niet alleen draaibaar en kantelbaar, maar tevens met een smalle, rondom lopende ventilatiespleet parallel afstelbaar.

Verse lucht? Zo veilig als wat!
Kantelen of wijd openzetten dat zijn de twee opties bij een raam met traditioneel draai-kantel-beslag.  Maar met de DW activPilot Comfort PADK is nu een nieuw tijdperk aangebroken: via de parallelafstelling zorgt u voor een comfortabele en gelijkmatige toevoer van verse lucht.
Tussen het kozijn en de venstervleugel onstaat een max. 6mm smalle rondomlopende spleet. Verse lucht kan binnenstromen, regen en barre weersomstandigheden blijven veilig buiten.

Ook inbrekers hebben geen schijn van kans. Want DW activePilot Comfort PADK biedt zelfs in de parallelstand een verhoogde inbraakbeveiliging!

Ervaar deze nieuwe comfortklasse. tocht en dichtslaande ramen zijn voorgoed verleden tijd. Bovendien dringt er veel minder lawaai binnen dan een gekanteld raam. op die manier zorgt het inteligente vensterbeslag DW ActivePilot Comfort voor optimaal woon gemak.
 

Daarom DW Kozijnen

 • Jarenlange ervaring
 • Uitstekende service
 • Gekwalificeerde vakmensen
 • Branchegerichte certificaten
 • Pasklare oplossingen
 • Kunststof stapelkozijn in Noordwijk

  Wij hebben jongstleden een stapelkozijn en een badkamer kozijn met gematteerd glas geplaatst in Noordwijk, Dit is uitgevoerd in het NL 104 profiel en de kleuren Creme met monumentengroen.

   

 • Dakkapel voor en achterzijde woning

  Kunststof dakkapellen in Leiden

  Wij hebben in Clariet kok-van Alphenstraat in LEIDEN 2 dakkapellen geplaatst 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. het dakkapel aan de achterzijde is na een hele lange bezwaarperiode van de gemeente toch akkoord gegeven. dit kwam omdat de gemeente Leiden in 1e instantie niet wilde dat er 2 dakkapellen boven elkaar kwamen. maar omdat dit in de Stevenshof in LEIDEN heel veel gebeurt mocht het uiteindelijk toch. en zie hier het resultaat.

 • Kunststof kozijnen en een nieuwe terrasdeur in Katwijk

  In Katwijk heeft DW Kozijnen bij de familie Ouwehand een dakkapel, vier kunststof kozijnen en een nieuwe terrasdeur geplaatst. Dhr. J. Ouwehand vond dat er keurig en vooral lekker schoon is gewerkt door DW Kozijnen. Daarbij was hij dik tevreden over de service.

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 469 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist