Navigation
Nieuwbouw kozijnen
  1. Home
  2. Kozijnen nieuwbouwwoning Leiden

Kozijnen voor een nieuwbouwwoning in regio Leiden

  • Eigen showroom
  • Gratis meten op locatie
  • Productie in eigen beheer

Kozijnen vormen een belangrijk onderdeel van een nieuwbouwwoning, ook bij u in of in de buurt van Leiden. Bij DW Kozijnen in Katwijk begrijpen we dat elk detail van uw droomhuis telt. Voor elk type nieuwbouwwoning bieden we daarom een oplossing aan die past bij uw persoonlijke voorkeuren, maar ook zorgt voor optimale isolatie en veiligheid.

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Showroom

Duurzame kozijnen voor uw nieuwbouwwoning laten maken

In onze fabriek kunt u door onze specialisten kozijnen voor uw nieuwbouwwoning laten maken. Wij maken onze kunststof kozijnen met de profielen van VEKA. Hiervoor gebruiken we drie verschillende profielseries, namelijk:  

  • SOFTLINE 82 NL
  • SOFTLINE 82 NL RETRO
  • SOFTLINE 82 AD

Zo hebben wij altijd een kozijn die past bij de uitstraling die u zoekt voor uw woning. Wanneer u voor één stijl kiest, zorgt dit voor een mooie en eenduidige uitstraling. Wanneer u extra comfort en isolatie wenst, bieden we ook aanvullende opties, zoals vensterbanken, zonwering of een PADK-systeem.


Offerte aanvragen

Selecteer alle onderdelen waarvoor u de offerte wilt ontvangen.

Vraag een offerte aan of kom langs

Laat de kozijnen voor uw nieuwbouwwoning maken en plaatsen door een kozijnspecialist. Wij hebben een divers aanbod, ook wanneer u kozijnen voor een oud pand wilt kopen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom. Hier kunt u zelf de kwaliteit en diversiteit van onze producten ervaren en staan onze deskundige medewerkers klaar met persoonlijk advies.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.