Navigation
Nieuwbouw kozijnen

Kozijnen in onze showroom in Katwijk

  • Eigen showroom
  • Gratis meten op locatie
  • Productie in eigen beheer

Bij DW Kozijnen bieden we u de mogelijkheid aan om de kozijnen die u wilt kopen, vooraf in onze showroom in Katwijk te bekijken. Op deze manier kunt u de verschillende stijlen en afwerkingen zelf ervaren. Onze showroom toont hoe deze kozijnen de uitstraling van elk pand kunnen verfraaien en verbeteren.

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Showroom

De kozijnen die u wilt kopen vooraf in het echt bekijken in onze showroom

Als u overweegt om een grote investering te doen, zoals het plaatsen van kozijnen voor een oud pand of kozijnen voor een nieuwbouwwoning, is het van groot belang dat u precies weet wat u koopt. In onze showroom hebben wij als kozijnspecialist van iedere productgroep één of meerdere showmodellen staan. Ongeacht welke kleur of welk profiel kozijnen u overweegt, wij tonen u graag de mogelijkheden. Alle producten worden vervaardigd in onze eigen fabriek, wat ons volledige controle geeft over het productieproces en de kwaliteit die wij u beloven.


Offerte aanvragen

Selecteer alle onderdelen waarvoor u de offerte wilt ontvangen.

Kom langs om de mogelijkheden te ontdekken

Bekijk de kozijnen die u wilt kopen met eigen ogen in onze showroom in Katwijk. Wij kunnen u indien gewenst ook een rondleiding geven door onze fabriek. Hier kunt u het volledige productieproces van de kunststof kozijnen zelf zien. Dit geeft u een compleet beeld van de zorg en expertise die wij in ons werk steken. Kom gerust langs en bekijk onze producten.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.