Navigation
Nieuwbouw kozijnen
  1. Home
  2. Kozijnen oud pand Leiden

Kozijnen voor een oud pand in of nabij Leiden

  • Eigen showroom
  • Gratis meten op locatie
  • Productie in eigen beheer

Kozijnen voor een oud pand in regio Leiden vormen een belangrijk onderdeel van het renoveren en behouden van de authentieke uitstraling van uw historische eigendom. Bij DW Kozijnen in Katwijk begrijpen we de unieke uitdagingen die komen kijken bij het werken aan oudere constructies. Onze specialisten staan voor u klaar voor de plaatsing.

Interesse?

Een duidelijke offerte

Heeft u uw kozijnwensen op een rijtje? En bent u benieuwd welke kosten dit met zich meebrengt? Wij helpen u graag aan een duidelijke offerte.

Dit kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze showroom! Maar wij kunnen ook bij u langskomen. Of u kunt de afmetingen bij ons aanleveren. Dan maken wij op basis daarvan een offerte passend bij uw wensen. 

Gratis offerte

Contact binnen een dag

Taanderstraat 18
2222 BE Katwijk

Tel. 071-3313505
E-mail: info@dwkozijnen.nl

Direct offerteformulier invullen

Showroom

Nieuwe kozijnen plaatsen om een oud pand te verduurzamen

Nieuwe kozijnen plaatsen in een oud pand biedt talrijke voordelen. Onze kunststof kozijnen zorgen voor een verbeterde isolatie, wat resulteert in een significante reductie van uw energiekosten. De moderne materialen en technieken die wij gebruiken, zoals de VEKA-profielen, verhogen de duurzaamheid en verminderen de noodzaak voor frequent onderhoud. Onze kozijnen zorgen ook voor een betere geluidsisolatie in een oud pand, wat bijdraagt aan een rustiger en comfortabeler woonomgeving. U kunt optioneel ook kiezen voor venterbanken, zonwering en PADK-systemen om het pand weer als nieuw te laten lijken.


Offerte aanvragen

Selecteer alle onderdelen waarvoor u de offerte wilt ontvangen.

Kom langs of vraag een offerte aan

Bestel kozijnen voor een oud pand en laat deze plaatsen door een kozijnspecialist. Wij bieden diverse opties aan waar u uit kunt kiezen, ook wanneer u op zoek bent naar kozijnen voor een nieuwbouwwoning. Kom langs in onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team staat klaar om u te helpen bij het maken van de beste kozijnen voor een oud pand.

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 - 16.00 uur.

In verband met lunchpauze zijn wij tussen 12.30 en 13.30 niet bereikbaar.